top of page
Supporter_PilotBaarlo_IMG_7534-15-06-19-
BACK_GradientGRADIENT_GreenBlue.png

De Supporter is een stoel voor bij een amateursportveld. Met name gericht op voetbal en hockey.
 
De Supporter biedt een zitgelegenheid voor een ieder die naar zijn/haar (klein)kind(eren) of vriend(en) wilt gaan kijken. Hiermee wordt de drempel verlaagd om te gaan kijken en creëert meer aanwezigheid/betrokkenheid van (groot)ouders. Dit genereert ook meer omzet in de kantine en dus meer inkomsten voor de club. 

Daarnaast zorgt het te verwisselen sponsordoek ervoor dat de club extra sponsorinkomsten kan genereren. Of zoals wij het noemen 'sitvertisement'.

DE SUPPORTER
Supporter_3D-Visual-FINAL-General View 6

SUPPORTER VOOR SUPPORTERS

Mijn opa, en groot voetballiefhebber, was op een gegeven moment niet meer in staat om 90 minuten lang staand te kijken naar de wedstrijd van zijn kleinzonen. 
​
Om zowel toeschouwers (zoals mijn opa) als de clubs te helpen heb ik de Supporter ontworpen. Voor alle toeschouwers geeft het een zitgelegenheid om zo nu en dan de benen te ontzien en omdat de Supporter ook is te voorzien van sponsoring kan het ook een financiële impuls geven aan de club en hoeft de Supporter de vereniging niks te kosten. Win-win-situatie!

Creëer met deze sponsorstoel op een eenvoudige manier zitplaatsen voor de trouwe fans (ouders, grootouders, vrienden, familie, etc.) van de club en zorg daarmee ook meteen voor een extra sponsormogelijkheid voor de huidige sponsors maar natuurlijk ook voor nieuwe sponsors die de club een warm hart willen toedragen.

Als bedrijf zichtbaar op een innovatief en sympathiek product? Dat kan nu met de Supporter!

​

SITVERTISEMENT

Naast een originele plek voor jou als bedrijf creëer je met deze sponsorstoel ook meteen een zitgelegenheid voor anderen die de club een warm hart toedragen. 

Altijd al een eerste rangs zitplaats bij je favoriete amateurclub willen hebben?

Dat kan nu met de Supporter. 

​

Sponsor je club een Supporter en creëer meteen een zitgelegenheid voor jou en alle andere fans van de club en daarnaast geeft het de club ook de mogelijkheid om extra sponsorinkomsten te genereren.

bottom of page